INP er allerede en kernemetrik i Core Web Vitals.

 

I dag er Google begyndt at bruge INP som en ny hovedmetrik i sine Core Web Vitals, der definitivt erstatter FID, selvom den allerede var tilgængelig i Google Search Console, da den gik over til sin eksperimentelle fase. Selvom FID ikke længere er en hovedmåling, kan den stadig ses i arkivet med sidehastighedsrapporter.

InP betyder i sin bogstavelige oversættelse noget i retning af "interaktion med det næste maleri". Det vil sige den tid, det tager for brugeren at kunne interagere med alle indholdsstykkerne efter at være blevet vist (malet).

Så vidt jeg forstår, vil målingen med denne nye metrik ikke længere være begrænset til det første billede, hvilket fik mange til at optimere det første billede (FCP) og negligere eller overse resten af sidens elementer op til footeren.

Hvis du er til optimering eller bare elsker WPO, kan du her læse lidt om hvad du skal gøre nu for at få styr på denne nye metrik.

Så det var alt for Core Web Vitals:

LCP: Largest Contentful Paint. Det måler ydeevnen af indlæsningen. For at give en god brugeroplevelse bør LCP forekomme inden for 2,5 sekunder, efter at siden er begyndt at indlæse.

CLS: Kumulativ layoutforskydning. Måler visuel stabilitet. For at give en god brugeroplevelse bør den opretholde en CLS på 0,1. eller mindre. Relateret.

INP: Interaktion til næste maling. Den måler den overordnede reaktionsevne på brugerinteraktioner. Google betragter det som en god brugeroplevelse, hvis denne værdi er under eller inden for200 millisekunder.

De målinger, der tilbydes af https://page-speed.dev/ er kun for mobilversionen, for at se resultaterne for desktopversionen kan du gå til PagesSpeed Insight traditional i https://pagespeed.web.dev eller konsultere de komplette resultater, der tilbydes af den samme side, der udover at være meget komplet, er opdelt og også inkluderer resultaterne for tablet, og der har du historiske data. I mit tilfælde siden august 2022.

For at få de fulde resultater skal du bare klikke på CrUX Dashboard efter analysen.

Mine målinger er stadig ret sunde, så jeg behøver ikke bekymre mig om INP i øjeblikket, i det mindste på hovedsiderne, selvom der stadig er plads til forbedring i nogle lange indlæg.

Det siger sig selv, at du ikke skal blive for besat af disse ting, for hvis alt skal være bedst, grønt og på 100, ville du være nødt til at fjerne en masse ting eller lette elementerne på bloggen så meget, at siden ville ende med at ligne en ødemark.

Det er godt og tilrådeligt at have en side, der loader hurtigt, af mange grunde, men du kan også ødelægge brugeroplevelsen, hvis du ikke finder den rette balance og forfalder til overoptimering.

Perfmatters, el mejor plugin para mejorar el rendimiento de WordPress


Suscríbete por email para recibir las viñetas y los artículos completos y sin publicidad

Artículos relacionados
Kategoriat Yleinen

¿Algo que decir?

Este blog se aloja en LucusHost

LucusHost, el mejor hosting